Rendelés módja és menete

Szállítás

A megrendeléseket csomagküldő szolgálattal küldjük, ennek módjai: a honlap felületén keresztül történő bankkártyás, Barion vagy Paypal fiókkal történő fizetést követően, valamint személyes átvétel esetén utánvéttel. Ennek költségeit a vásárló állja, összege 2500 ft. Az EU területére egységesen 3.500 Ft. Más országokba történő kézbesítés esetén, kérjük, kérj egyedi árajánlatot. A futárok munkájának megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a mobilszámodat írd meg nekünk, hogy ezt feltüntethessük a csomagon.

Személyes átvétel

Személyes átvétellel történő rendelésre is van lehetőség, e-mail vagy üzenet formájában, illetve akár személyesen is. Az átvétel helyszíne: 1137 Budapest, Pozsonyi út 25.

Személyes átvételkor csak készpénzes fizetés lehetséges.

Szerződési feltételek

A vásárlóink vállalják, hogy a honlapunkon (az alsó menüpontból elérhető) Általános Szerződési Feltételeket megismerik és elfogadják.

Adatkezelés

A honlapunkon keresztül fogadott személyes és banki adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem továbbítjuk. A kártyás, illetve Paypal vagy Barion fizetésmódok alkalmával az adatkezelést és a tranzakciót a Paypal vagy Barion online bankfelülete bonyolítja, melyek nem köteleznek fiókok létrehozására. A bankkártyás fizetési módot a fizetési folyamat legvégén kínálja fel az oldalunk.

Kosár Termék törölve. Undo
  • No products in the cart.